استعداد(talent)

استعداد(talent)

(talent)Steedad
استعداد(talent)

استعداد(talent)

(talent)Steedad

پاورپوینت چرایی و چیستی حکمرانی خوب


پاورپوینت چرایی و چیستی حکمرانی خوب

دانلود پاورپوینت چرایی و چیستی حکمرانی خوب جهت رشته مدیریت در قالب 26 اسلاید و با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات26
حجم653 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمدیریت

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت چرایی و چیستی حکمرانی خوب جهت رشته مدیریت در قالب 26 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 


سازمان ملل متحد:«حکمرانی خوب عبارت است از مدیریت امور عمومی بر اساس حاکمیت قانون، دستگاه قضایی کارآمد و عادلانه و مشارکت گسترده مردم در فرآیند حکومت داری»
بانک جهانی:  «ارائه خدمات عمومی کارآمد نظام قضایی قابل اعتماد و نظام اداری پاسخگو»

 

 


فهرست مطالب
الگوی نظریه توسعه و پیدایش نظریه حکمرانی خوب
عوامل پیدایش نظریه حکمرانی خوب
مفهوم حکمرانی
حکمرانی بر چه تاکید دارد؟
واژه شناسی
اهداف حکمرانی
مقایسه ویژگی اصلی حکومت و حکمرانی
جایگاه حکمرانی در پیوستار
روابط بین دولت، بخش خصوصی و جامعه مدنی در حکمرانی خوب
بازیگران عرصه حکمرانی 
شاخص های حکمرانی خوب (از دید بانک جهانی)
شاخص های حکمرانی خوب (از دید سازمان ملل)
حکمرانی بد 
توصیه های سیاستی نظریه حکمرانی خوب
سخن پایانی

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

پاورپوینت چگونه استعداد کودک خود را کشف کنیم؟

پاورپوینت چگونه استعداد کودک خود را کشف کنیم؟

  • شناسه : 104047
  • موضوع :
  • فرمت اصلی : pptx
  • تعداد صفحات : 41
  • حجم فایل : 0.82 مگابایت
قیمت : 18900 تومان
  • در صورت مغایرت با توضیحات
  • از طریق چت انلاین و واتساپ
  • دانلود سریع پس از خرید فایل
  • در هر زمان با چند کلیک سریع

پاورپوینت چگونه استعداد کودک خود را کشف کنیم؟

 


پاورپوینت چگونه استعداد کودک خود را کشف کنیم؟دارای 41 اسلاید می باشد و محتوای این پاورپوینت برای دانشجویان و همچنین والدین مورد استفاده قرار می گیرد.

 

 

مختصری از متن

کودکان قبل از سن مدرسه و زمانی که کودک فاقد سواد خواندن و نوشتن است بهترین دوره غربالگری هوش کودکان است،گفت: هر کودکی می‌تواند با هوش باشد اما الزاما با استعداد نباشد و این دو مفهوم کاملا جدا از هم هستند.

تلاش برای باهوش‌شدن فرزندان در هر خانواده‌ای به یک شکل بروز می‌کند. شوق خرید بسته‌های آموزشی هوش افزا، نگرانی از اینکه اگر نتوانم کلاس و بسته‌ای را برای فرزندم تهیه کنم، چه آینده‌ای در انتظار فرزندم خواهد بود؟ و... آثار نامطلوبی به‌وجود می‌آورند.

نمره هوش فرزندان برای بعضی پدرها ومادرها، بهانه خوبی برای فخر فروشی آنهاست؛ در حالی‌ که آیا کسی به ‌نظر بچه‌ها وقتی مجبور می‌شوند تست هوش بدهند، بازی‌های فکری کنند یا... توجه می‌کند؟ اجبار در رشد هوش و نابغه ‌شدن، اگر برای بچه‌ها وظیفه‌ای باشد که به وسیله آن رضایت پدر و مادر را به‌دست بیاورند، نه ‌تنها تلاش مفیدی نیست بلکه موجب از بین رفتن خلاقیت آنها هم می‌شود.

انسان با توانایی‌های ذاتی بالقوه‌ای به دنیا می‌آید که در طول زندگی و گذر عمر، درصدی از این توانایی‌ها بالفعل و توانایی‌های اکتسابی نیز به آن افزوده می‌شود. وقتی کودک به دنیا می‌آید، کاملا ناتوان است، اما به تدریج هر کودکی علاقه‌مندی‌های خود را در رفتار خود بروز می‌دهد.

ممکن است فرزند شما عاشق ورزش کردن باشد یا عاشق تعمیر وسایل خانه یا اینکه هنر فوق‌العاده‌ای در حفظ اشعار تبلیغاتی داشته باشد. تمام این رفتارها و رفتارهای دیگری که در ادامه درباره آنها صحبت خواهیم کرد، علامت و نشانه‌هایی است که والدین براساس آن می‌توانند استعداد و علایق کودکان خود را کشف کنند و همین کشف استعداد می‌تواند در امور مهم زندگی کودک ازجمله پر کردن اوقات فراغتش، انتخاب رشته تحصیلی مناسب و انتخاب شغل و حرفه به او و والدینش کمک کند .

 

 

فهرست :

پاورپوینت چگونه استعداد کودک خود را کشف کنیم؟

مهارت تفکر منطقی

بهترین سن برای استعدادیابی کودکان چه زمانی است؟

اهمیت استعدادیابی در دوران کودکی

 

 

عنوان : پاورپوینت چگونه استعداد کودک خود را کشف کنیم؟ 

فرمت: pptx

تعداد صفحات : 41

پیش نمایش اسلاید های این پاورپوینت

 

پاورپوینت چگونه استعداد کودک خود را کشف کنیم؟


فصل دوم پایان نامه و پیشینه نظری استعداد خستگی شغلی

فصل دوم پایان نامه و پیشینه نظری استعداد خستگی شغلی

دانلود نمونه فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت با عنوان مبانی نظری و پیشینه تحقیق استعداد خستگی شغلی بصورت جامع و کامل برگرفته شده از پایان نامه کارشناسی ارشد با منابع بروز و جدید


مشخصات فایل
تعداد صفحات60
حجم421 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdocx
دسته بندیمدیریت

توضیحات کامل

استعداد خستگی در شغل یا کار یک حالت ناخوشایندی است که در طی آن تمرکز بر روی کار برای کارکنان مشکل می‌شود. استعداد خستگی در کار با بی‌قراری، تحریک پذیری و تمایل به اجتناب از موقعیت شغلی همراه است ( باربلت ، 1999).سه نوع خستگی وجود دارد که هر سه مشکلاتی از توجه رادر بر می گیرد.آنها شامل زمانی است  که آدمی از مشغول شدن به فعالیتی که می خواهد باز داشته می شود،زمانیکه مجبوراست کاری را که نمی خواهد انجام دهد،یا زمانیکه بدون هیچ دلیلی حقیقتا قادر به انجام کاری نیست ،استعداد خستگی شغلی یک گرایش به تجربه خستگی در همه حالات مذکور است(چین وهمکاران،578:2006).

 

 

 


تقوی و نعامی(1389) در پژوهشی تحت عنوان"بررسی رابطه استعداد خستگی شغلی با خشنودی شغلی و دلبستگی شغلی در کارکنان یک سازمان صنعتی در اهواز" نشان دادند که بین استعداد خستگی شغلی  وابعاد آن (محرک های بیرونی ،محرک های درونی،واکنش عاطفی ،ادراک زمان وبی قراری ) با خشنودی شغلی ودلبستگی شغلی ارتباط منفی معنی داری وجود دارد(تقوی ،نعامی،1389).

 

 

 

 

 

 


فهرست مطالب
چکیده    1

تعریف نظری و مفهومی استعداد خستگی شغلی

تعریف عملیاتی استعداد خستگی شغلی

فصـل دوم  : ادبیات نظری و پیشینه تجربی استعداد خستگی شغلی

مقدمه    6
2-1- بخش اول:استعداد خستگی شغلی    6
2-1-1- ریشه لغوی خستگی    6
2-1-2- مفاهیم و تصورات خستگی    9
2-1-2-1- دیدگاه روانکاوانه    9
2-1-2 -2- دیدگاه فیزیولوژیک    11
2-1-2-3- دیدگاه رشدی    14
2-1-2-4 دیدگاه صنعتی ـ انسانی    15
2-1-3 خستگی شغلی    20
2-1-4 مفهوم استعداد خستگی شغلی    22

2-4-1 بررسی تحقیقات انجام شده در ارتباط با استعداد خستگی شغلی

2-5- چارچوب نظری تحقیق    31
2-6- مدل مفهومی تحقیق    33
2-7-  فرضیه‏های تحقیق    36

منابع


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

تاثیر بکارگیری مدیریت استعداد بر تعهد سازمانی کارکنان

تاثیر بکارگیری مدیریت استعداد بر تعهد سازمانی کارکنان

هدف اصلی این پژوهش بررسی تاثیر بکارگیری مدیریت استعداد بر تعهد کارکنان ناجا دانشگاه علوم انتظامی است


مشخصات فایل
تعداد صفحات192
حجم1 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیمدیریت

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مدیریت دولتی گرایش تشکیلات و روشها

تاثیر بکارگیری مدیریت استعداد بر تعهد سازمانی کارکنان ناجا

 
 
 
 
 
 
چکیده
سازمان ها در پیدا کردن، رشد دادن و حفظ کارکنان بخصوص کارکنانی که انعطاف پذیر بوده و قابلیت سازگاری بالایی دارند موفق عمل نکرده اند. این مسئله نشان می دهد که این سازمان ها در شناسایی و استفاده از شایستگی های کارکنان خود در جهت تحقق اهداف سازمانی شان دچار مشکل هستند. از دیدگاه مدیریت استراتژیک ضروری است که عملکرد را ادامه پذیر و پایدار کنیم و آن را بالا ببریم و این کار تنها با تعهد کارکنان امکان پذیر است. بنابراین ابهام زیادی در مورد رابطه بین مدیریت استعداد و تعهد سازمانی وجود دارد که نیازمند بررسی های بیشتر است.
هدف اصلی این پژوهش بررسی تاثیر بکارگیری مدیریت استعداد بر تعهد کارکنان ناجا دانشگاه علوم انتظامی است.
 
در پژوهش حاضر پس از مطالعه دقیق ادبیات موضوعی مرتبط، مدل مفهومی تحقیق  ترسیم شد. در این تحقیق بر اساس روش نمونه گیری طبقه ای از بین مدیران و کارشناسان 92 نفر به عنوان نمونه انتخاب گردید. 100پرسشنامه در بین نمونه آماری توزیع شد و در نهایت 92 پرسشنامه جمع آوری گردید، برای تجزیه و تحلیل داده های گرد آوری شده از روش  مدل معادلات ساختاری و با استفاده از نرم افزار Amos استفاده گردیدو نتایج حاکی از آن بود که داده های گردآوری شده از جامعه آماری مورد نظر با مدل مفهومی پژوهش متناسب و سازگار است و در نهایت تمامی فرضیات تحقیق مورد تأیید قرار گرفت.
 
 
 
کلید واژگان:
مدیریت استعداد
تعهد سازمانی
تعهد عاطفی
تعهد مستمر
تعهد هنجاری
 
 
 
 
 
مقدمه
در محیط رقابتی کنونی سازمان ها برای تحقق اهداف استراتژیک شان نیازمند این هستند که کارکنان خود را در جهت رسالت سازمان برای برقراری همکاری بلند مدت و اثربخش برای حفظ و رشد سازمان هدایت کنند. با افزایش رقابت در منابع انسانی و ظهور ابزار انگیزشی جدید برای استفادۀ کارکنان مثل مدیریت استعداد، طراحی شغل متناسب با آن  اجتناب ناپذیر شده است. عامل انسانی مهمترین نقش را در سازمان هایی که در پی رشد و توسعه هستند، دارند. 
 
بررسی ها نشان می دهد که سازمان ها در پیدا کردن، رشد دادن و حفظ کارکنان بخصوص کارکنانی که انعطاف پذیر بوده و  قابلیت سازگاری بالایی دارند موفق عمل نکرده اند. این مسئله نشان می دهد که این سازمان ها در شناسایی و استفاده از شایستگی های کارکنان خود در جهت تحقق اهداف سازمانی شان دچار مشکل هستند  (ورال  و همکاران، 2012).
بدین ترتیب نخستین گام در حل چنین مسائلی تغییر در دیدگاه خود از بازار محوری و سود محوری صرف به سمت کارمند محوری و توجه به شایستگی ها و توانمندی های انسانی است که در ادبیات مربوطه تحت عنوان مفاهیمی مثل مدیریت استعداد  مطرح شده است. 
 
علی رغم وجود چنین یافته هایی در می یابیم که مساله اصلی که سازمان ها با آن مواجهند، مربوط به کشف یا مدیریت استعدادها نیست بلکه مربوط به میسر ساختن تعهد برای حفظ می باشد، چون از دیدگاه مدیریت استراتژیک ضروری است که عملکرد را ادامه پذیر و پایدار کنیم و آن را بالا ببریم و این کار تنها با تعهد کارکنان امکان پذیر است. بنابراین ابهام زیادی در مورد رابطه بین مدیریت استعداد و تعهد سازمانی وجود دارد که نیازمند بررسی های بیشتر است به همین جهت این تحقیق تلاش می کند برای مدیران این ادراک پیش آید که مدیریت استعدادها می تواند بسیار راه گشا و مؤثر باشد. 
 
با توجه به مطالب فوق الذکر اهمیت مدیریت استعداد و نیز تعهد سازمانی آشکار می شود و تاکید بر این متغیرها و شناسایی وضعیت آن ها می تواند معیارهای مهمی را برای تداوم، اصلاح و در صورت لزوم مداخلات عملی بدست دهد. و چون موضوع مدیریت استعداد و تعهد کارکنان می تواند در سازمان ناجا بعنوان موضوع مهمی اطلاق گردد از این رو دنبال بررسی این مساله هستیم که آیا مدیریت استعداد و هرکدام از مؤلفه های آن تاثیری بر تعهد سازمانی کارکنان دارد یا نه.و می توان از این امکان برای انتخاب کارکنانی وفادار و متعهد در آینده سازمان پیش بینی کرد و از خسارت های آتی در این سازمان خدمات عمومی و مردمی جلوگیری کرد.
 
 
 
 
 
 
فهرست مطالب
فصل اول-  طرح و کلیات تحقیق1
مقدمه2
بیان مسئله.2
اهمیت و ضرورت تحقیق3
چارچوب کلان نظری تحقیق.4
گزاره های تحقیق12
هدف تحقیق   .12
نقشه راه تحقیق15
پیشینه تحقیق.15
شرح واژه ها و اصطلاحات تحقیق.17
 
فصل دوم-  مبانی نظری پژوهش.18
مقدمه19
مدیریت استعداد 19
مفهوم سازی های اولیه از مدیریت استعداد 20
تعریف مدیریت استعداد .21
اهداف مدیریت استعداد 25
فرآیند مدیریت استعداد 25
شرایط اجرای مدیریت استعداد.25
نکاتی در مورد تحقق فرآیند مدیریت استعداد 26
مزایا و دلایل اهمیت مدیریت استعداد .27
ماهیت استراتژی مدیریت استعداد .30
مدل های مدیریت استعداد 30
جذب و شناسایی استعدادها.35
انتخاب استعدادها.37
بکارگیری استعدادها.37
توسعه استعدادها39
نگهداری از استعدادها.42
موفقیت در برنامه مدیریت استعداد43
عوامل درونی و بیرونی تأثیرگذار بر مدیریت استعداد43
نتایج مدیریت استعداد.44
استعداد و تعهد48
تعهد سازمانی کارکنان 48
مقدمه48
مفهوم سازی های اولیه از تعهد سازمانی 49
تعاریف تعهد سازمانی50
تعهد سازمانی در ایران.56
مدل های تعهد سازمانی.62
نتایج مثبت و منفی تعهد سازمانی68
علل تعهد سازمانی.74
پیشینه تحقیق78
نتیجه گیری و ارائه مدل مفهومی81
جمع-بندی.83
 
فصل سوم- روش اجرایی تحقیق84
مقدمه85
روش تحقیق85.
متغیرهای تحقیق.85
روش های گردآوری داده-ها86
روایی و پایایی پرسشنامه.88
جامعه آماری.90
نمونه آماری و روش محاسبه حجم نمونه91
روش تجزیه و تحلیل اطلاعات.92
جمع-بندی.94
 
فصل چهارم- تجزیه و تحلیل آماری یافته های تحقیق95
مقدمه آمار توصیفی96
آمار استنباطی99
آزمون نرمال بودن مؤلفه-ها100
بررسی سوالات پژوهش102
معادلات ساختاری برای مدل مفهومی پژوهش.103
خلاصه نتایج آماری.104
نتیجه گیری و جمع-بندی.105
 
فصل پنجم- نتیجه گیری و پیشنهادات106
مقدمه107
بحث و نتیجه-گیری.109
مقایسه نتایج بدست آمده با مطالعات گذشته109
محدودیت های تحقیق.110
پیشنهادات برای مطالعات آتی.113
خلاصه و نتیجه گیری 113
منابع .114
 
 
 
      فهرست اشکال:
شکل1-2: مدل مدیریت استعداد11
شکل1ـ1: مراحل تهیه و تنظیم پرسشنامه 14
شکل 2-1: توسعه ابعاد بین المللی) مدل جامع مدیریت استعدادهای درخشان DDI.30
شکل 2-2. مدل استعدادهای درخشان  .33
شکل 2-3: استراتژی استعدادها34
شکل 2-4: توسعه استعدادها.40
شکل 2-5: مدل توسعه استعدادها.41
شکل 2-6: دیدگاه های نگرشی و رفتاری در زمینه تعهد سازمانی53
شکل 2-7: ابعاد تعهد سازمانی از دیدگاه آلن می-یر67
 شکل4-1: مدل استاندارد103
شکل 4-2 : مدل معادلات ساختاری.104
 
 
 
فهرست جداول:
جدول 2-1: ترسیم سطح بالای سلسله مراتب مدیریت استعداد.31
جدول 2-2: تعهد سازمانی پاسخگویان در چهار پژوهش انتخاب شده.56
جدول 2-3: میانگین، انحراف معیار و نسبت تعهد سازمانی کارکنان در شهرهای مختلف بر اساس نتایج تحقیق چلبی.57
جدول 2-4: آمار ترک خدمت.58
جدول 2-5: نسبت ترک خدمت کارکنان رسمی یا ثابت وزارتخانه ها و مؤسسات دولتی59
جدول2-6: نتایج احتمالی سطوح مختلف تعهد.68
جدول شماره 3-1:  متغیرها و تعداد کلی سؤالات هر کدام.88
جدول 3-2: تعداد نمونه91
جدول 4-1: اطلاعات زمینه ای پیرامون جنسیت آزمودنی ها96
جدول 4-2: اطلاعات زمینه ای پیرامون سطح تحصیلات آزمودنی ها97
جدول 4-3:  وضعیت سابقه ی کاری98
جدول 4-4: تست نرمال بودن ابعاد مدیریت استعداد99
جدول 4-5: تست نرمال بودن ابعاد تعهد سازمانی100
جدول 4-6: خروجی آزمون همبستگی پیرسون بین متغیرهای مدیریت استعداد و تعهد سازمانی100
جدول 4-7: خروجی آزمون همبستگی پیرسون بین ابعاد مختلف مدیریت استعداد و تعهد سازمانی101
جدول4-8: آزمون رگرسیون مربوط به سوال اصلی102
جدول 4ـ9: خلاصه یافته های حاصل از آزمون رگرسیون102
جدول4-10: شاخص‌های برازندگی مدل104
جدول 4ـ11: خلاصه یافته های حاصل از آزمون رگرسیون و معادلات ساختاری105
جدول 4ـ12: خلاصه یافته های حاصل از آزمون رگرسیون.105
 
 
فهرست نمودارها:
نمودار 1-1 : چارچوب مفهومی تحقیق11
نمودار 2-1: سه شکل تعهد سازمانی54
نمودار شماره 2-2 : مدل عوامل مؤثر بر تعهد سازمانی استیرز و همکاران .61 
نمودار شماره 2-3: عوامل مؤثر و نتایج ناشی از تعهد سازمانی 62
نمودار شماره2-4: عوامل ضروری، عوامل همبسته و پیامدهای تعهد سازمانی  64
نمودار شماره2-5: عوامل ضروری، همبسته  ها و تأثیرات انواع سه گانه تعهد سازمانی66
نمودار شماره2-6: چارچوب مفهومی تحقیق82
نمودار4-1: وضعیت جنسیت آزمودنی ها97
نمودار 4-2: وضعیت سطح تحصیلات آزمودنی ها.98
نمودار 4-3: سابقه ی کاری.99
 
پیوست ها: .122
پیوست شماره 1: پرسشنامه   123 
پیوست شماره 2: خروجی نرم افزار Spss 128
پیوست شماره 3: خروجی نرم افزارAmos  133 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود